Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser for Matrix Outlet

Generelle oplysninger

Juridisk navn: Matrix Group ApS
Virksomhedsform: Anpartsselskab 
Adresse:  Jydekrogen 8
Postnr/By:  2625 Vallensbæk
E-mailadresse: info@matrixoutlet.dk
Telefonnummer: +45 70 25 55 22

CVR-nr.:  26 06 02 57
Bank: Jyske Bank
Kontonr.: 7241-0004100007
IBAN: DK8372410004100007
SWIFT-kode: JYBADKKK
Etableringsår:  2011


Betaling

Matrix Outlet modtager betaling med Dankort, Visa/Dankort, samt Mobile Pay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i (DKK) Danske kroner og er incl. moms.

Matrix Outlet bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Du kan kun bruge kreditkort udstedt i Danmark.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Fragt

Vi leverer dine varer i Danmark med GLS og DSV

Fragtprisen er

  • Op til 30 kg: kr. 80,-
  • Over 30 kg (Palleforsendelse): kr. 300,-

Fragt priserne er ekskl. moms

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@matrixoutlet.dk / +45 27 10 26 73 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

I de tilfælde hvor kunden er berettiget til at ophæve handlen, eller såfremt det solgte returneres til Matrix Outlet med henblik på ombytning eller afhjælpning af mangler, skal det solgte fremsendes til Matrix Outlet i original emballage og for kundens regning og risiko. I det omfang Matrix Outlet påføres forsendelsesomkostninger m.v., er Matrix Outlet berettiget til at kræve disse refunderet af kunden og modregne disse i kundens eventuelle krav mod Matrix Outlet.

Efter afsluttet reparation eller ved ombytning er kunden forpligtet til for egen regning og risiko at afhente den reparerede eller ombyttede genstand hos Matrix Outlet.
 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

For visse varer der netto vejer mere end 30 kg. (højttalere, subwoofere, større mixere mv.). kan udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 450,00 DKK.
 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Matrix Outlet
Adresse: 
Jydekrogen 8
Postnr/By: 2625 Vallensbæk
E-mailadresse: info@matrixoutlet.dk
Telefonnummer: +45 2710 2673

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret (Privathandel) i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:
Matrix Outlet
Adresse: 
Jydekrogen 8
Postnr/By: 2625 Vallensbæk
E-mailadresse: info@matrixoutlet.dk
Telefonnummer: +45 2710 2673

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Download reparationsformular her

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr, e-mailadresse og evt. gyldigt CVR nummer.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Vi bruger en række tredjeparter til at behandle personlige data på vores vegne. Disse tredjeparter er blevet nøje udvalgt, og alle er i overensstemmelse med lovgivningen i EU's generelle databeskyttelsesforordning 2018 (GDPR).

Personoplysningerne registreres hos Matrix Group og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på matrixoutlet.dk er Casper Hjorth Pedersen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på:

 

Matrix Outlet
Adresse: 
Jydekrogen 8
Postnr/By: 2625 Vallensbæk
E-mailadresse: info@matrixoutlet.dk
Telefonnummer: +45 2710 2673

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Casper Hjorth Pedersen - Tlf.: 27102673 - info@matrixoutlet.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortydelsesformular


 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 10/02-2020