SE846-CL Earphone, three way

5.175,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 11.682,50 DKK (inkl. moms)


Model/Varenr.: 500007808
Lagerstatus: 3 stk. på lager
stk.

Opgrader din lydoplevelse til et professionelt niveau med Shure SE846-CL-EFS in-ear monitorer. Disse topmoderne øretelefoner er designet til at levere en ekstraordinær lydkvalitet og enestående præcision, der vil tilfredsstille selv de mest krævende lydentusiaster.

Shure SE846-CL-EFS er udstyret med en revolutionerende Quad High Definition MicroDriver-teknologi, der kombinerer fire individuelle drivere for at levere en bred frekvensrespons og en detaljeret gengivelse af både de laveste og højeste toner. Du vil opleve en dyb, fyldig bas, klare mellemtoneområder og en præcis og luftig diskant, der fanger hver eneste nuance af din yndlingsmusik.

Med et lavt impedansniveau og høj følsomhed er disse in-ear monitorer nemme at drive og kan håndtere høje lydtrykniveauer uden at gå på kompromis med lydkvaliteten. Den udskiftelige MMCX-kabelteknologi giver dig også mulighed for at tilpasse din lytteoplevelse med forskellige kabelmuligheder forbedret holdbarhed og fleksibilitet.

Shure SE846-CL-EFS leveres med et robust og ergonomisk design, der sikrer en behagelig pasform og en effektiv støjisolering. De præcisionstilpassede ørepropper er fremstillet af en speciel blanding af silikone og skum, der tilpasser sig ørets form og holder uønsket støj ude, så du kan nyde din musik uforstyrret.

Specifikationer:

  • Quad High Definition MicroDriver-teknologi
  • Lav impedans og høj følsomhed
  • Frekvensrespons: 15 Hz - 20 kHz
  • Følsomhed: 114 dB SPL/mW
  • MMCX-kabelteknologi med udskiftelige kabler
  • Ergonomisk design med effektiv støjisolering
  • Farve: Transparent (CL)

Tag dine musikoplevelser til et nyt niveau med Shure SE846-CL-EFS in-ear monitorer. Disse professionelle øretelefoner vil præsentere dig for en utrolig detaljeret og omsluttende lyd, der vil bringe dig tættere på musikken, som kun de bedste lydudstyr kan.
Direkte link til Shure https://www.shure.com/en-EU/products/earphones/se846cl_gen1?variant=SE846-CL-EFS
Dette er PRO modellen, incl alle modeller eartips, renseværktøj, 2 slags kabel og inserts til forskellige lydbilleder.